Inloggen / aanmelden als verhuurder

Azienda Agrituristica Il Colletto  Dalia

Informatie over dit verblijf:

Slaapkamers 2 Badkamers 1 Slaapplaatsen 6

Azienda Agrituristica Il Colletto  Dalia

Campochiesa d'Albenga, Italië


 

Campochiesa is een zeer oud agrarisch dorp ligt op 4 km van de Middellandse Zee, niet ver van Albenga Zie, een hoek van de Ligurien Riviera, die heeft gehandhaafd in leven zijn tradities en het is niet veel veranderd in de tijd.
In deze rustige omgeving is dit agrarisch bedrijf, genaamd Il Colletto, geboren. Het werd geboren uit het landbouwbedrijf van de familie Parodi - Maglio, die altijd is het kweken van groenten, olijven wijnstokken en aromatische planten in de kas of in de open gebieden.
Bij Il Colletto krijgt u gastvrijheid van Silvia en Marco, die u verzekeren van een aangename tijd.
U kunt kiezen uit verschillende appartementen en een onafhankelijke cottage allemaal zijn autonoom in verschillende maten begiftigd met allerlei gemakken voorzien (beddengoed, tafellinnen, keuken-apparatuur, telefoon, tv-kleuren, kluis, strijkijzer en-board en haardroger) 
Op de begane grond vindt u de receptie, de zaal voor het ontbijt en u kunt hier een kleine bibliotheek ook met een aantal interessante literatuur over de Ligurische Riviera (kunst, geschiedenis, cultuur en ook een aantal kaarten) Er zal ook worden de oude tante Zia Lalla (92 jaar oud) te houden je gezelschap.
Buiten vindt u het parkeerterrein plaatsen, de kat Gipsy en zeer mooie tuin met planten, bloemen en zwembad, zon-stoelen, pergola's en een barbecue. U kunt ook het huren van een mountain-bike.
Op de boerderij heb je de mogelijkheid om acht werken van de moeder Ivana, vader Corrado, Claudia en Davide, de grootvader Pietro, en Pietro jr. Daar heb je wat tips hoe je groente en bloemen en cultiveren hoe een boerderij van dit soort lopen.
Op het gebied natuur en sport vindt u olijf-en fruit-werven en vindt u ook een plaats voorzien voor een picknick met barbecue en open haard. In deze groene omgeving zijn er hokken met dieren als ezels, kippen, honden en katten.
Een vakantie in Il Colletto betekent dagen van de natuur, zon, zee en sport.
Op de Ligurien Riviera Ponente (westerse) vind je alle soorten stranden, met zand, stenen of rotsen. Ze zijn prive of vrij en soms zijn er wat animatie voor volwassenen en kinderen. Sommigen van hen hebben ook de mogelijkheid om honden te ontvangen.
Profiteren van deze aangename en milde klimaat gedurende het hele jaar, binnen een straal van een paar km
Het is mogelijk om een aangename wandeling of de fiets, tennissen of golfen rit, aan het water-land in Ceriale gaan, de praktijk windsurfen, zeilen, Walvissen kijken, delta-plan, parachute of gratis klimmen.
Niet ver van Campochiesa vindt u de lucht-haven van Villanova d | Albenga. Langs de kust zijn er vele kleine en mooie havens van waaruit het mogelijk is om een boot-excursie te nemen en op het Isola Gallinara kijken of misschien als je geluk hebt, een aantal dolfijnen.
Als u wilt uw tijd besteden aan kunst en geschiedenis van dit deel van de Ligurien Riviera en vooral Albenga is zeer rijk aan historische monumenten. Het oude centrum van Albenga is uit het Midden-Age
Er zijn ook een heleboel andere getuigen van de geschiedenis in alle Ligurië zoals kastelen, kerken en grotten in Albenga kunt u een archeologisch museum te vinden.
Tijdens de zomer zijn er ook veel concerten, theaters, gastronomisch dorpsfeesten en vuurwerk.
De boerderij Il Colletto is een lid van de vereniging Agriturist en de weg van de wijn en olijfolie van de Alpen tot de zee.
 
 
Woonruimte 90 m2
Terrasruimte 1000 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 6
Uitzicht

Aanwezig: TV
Magnetron
Oven
Parkeerplaats
Terras
Wi-Fi
Zwembad
Centrale verwarming
Tuinset
Babymeubilair
Babybadje
Campingbedje
Kinderstoel
Box
Woonruimte 90 m2
Terrasruimte 1000 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 6
Uitzicht

Aanwezig: TV
Magnetron
Oven
Parkeerplaats
Terras
Wi-Fi
Zwembad
Centrale verwarming
Tuinset
Babymeubilair
Babybadje
Campingbedje
Kinderstoel
Box
Restaurant500 mHoofdstad10 kmBushalte200 m
Station2 kmVliegveld5 kmTennisbaan20 km
Paardrijden1 kmPretpark2 kmZee5 km
Theater - Bioscoop5 km